Polityka prywatności - Jak skutecznie flirtować, podrywać - porady o związkach

Polityka prywatności

Zgodnie z art. 13 ust. 1 ogólnego rozporządzenia o ochronie danych osobowych z dnia 27 kwietnia 2016 r. (RODO), informuję, iż:
  1. Administratorem Państwa danych osobowych jest firma Crystal Courses Limited z siedzibą  w 5 Secretary’s Lane, GX11 1AA, Gibraltar
  2. Przetwarzamy Państwa dane osobowe ponieważ są one niezbędne do wykonania umowy w tym przede wszystkim w celu umożliwienia świadczenia usługi drogą elektroniczną.
  3. W przypadku wyrażenia zgody na newsletter przetwarzamy Państwa dane na podstawie wyrażonej zgody, w celu prowadzenia wobec Państwa działań marketingowych w tym prowadzeniu marketingu bezpośredniego własnych usług.
  4. Odbiorcami Państwa danych osobowych mogą być podmioty zajmujące się usługą hostingową, firma Contabo oraz OVH.
  5. Państwa dane osobowe będą przetwarzane przez okres trwania umowy, to jest dostępu do wykupionych usług. W przypadku przetwarzania Państwa danych na podstawie zgody (newsletter)  dane te będą przetwarzane do momentu jej cofnięcia. Powyższy okres przetwarzania danych może być przedłużony jeżeli wymagają tego przepisy prawa np. dotyczące przetwarzania danych w celach rachunkowych i podatkowych.
  6. Przysługuje Państwa prawo dostępu do treści swoich danych oraz prawo ich sprostowania, usunięcia, ograniczenia przetwarzania, prawo do przenoszenia danych, prawo wniesienia sprzeciwu, a jeżeli przetwarzanie odbywa się na podstawie zgody: prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed jej cofnięciem. Wszelkie wnioski dotyczące wskazanych powyżej praw prosimy kierować na maila info@jakzdobywac.pl
  7. Jeśli uznają Państwo, iż przetwarzanie danych osobowych Państwa dotyczących narusza przepisy RODO, przysługuje Państwu prawo wniesienia skargi do GIODO a od 25 mają 2018 r. do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych.
  8. Podanie przez Państwa danych osobowych jest warunkiem dowolnego zakupu. W razie niepodania danych osobowych, zakup dowolnego produktu niestety nie będzie możliwy.
  9. Wyrażenie zgody na przetwarzanie danych w celach marketingowych (newsletter) jest dobrowolne.